WORKSHOP

REORGANIZĂRI

INTERNE

Înscrie-te la workshop-ul practic, LIVE, susținut de un Specialist în Resurse Umane împreună cu un Avocat de Dreptul Muncii. 
Preț 299 RON, redus de la 499 RON, cu 10 BONUSURI incluse

Înscrie-te Acum

Cum pregătești un proces de reorganizare internă? 

În timp ce angajatorii își propun să evite situațiile de concediere ori de câte ori este posibil, din păcate, majoritatea organizațiilor se confruntă cu reorganizări interne la un moment dat, fie în legătură cu desființarea unui anumit loc de muncă, fie cu transformarea unor roluri pentru a răspunde mai bine nevoilor în schimbare ale afacerii în viitor.

Este important ca angajatorii să gestioneze în mod eficient situațiile de concediere pentru a evita riscul de litigii de muncă cât și pentru a minimiza impactul asupra oamenilor din organizația respectivă - fie că sunt cei afectați de decizia respectivă, fie sunt cei care răman în organizație.

Din 1996 și până în 2020, am trecut prin toate perioadele de dezvoltare și transformare ale domeniului de resurse umane. Iar în ultimii 12 ani, am experimentat zeci de situații în care organizația la care am lucrat a implementat procese complexe de reorganizare internă.

Alături de unul dintre cei mai apreciați avocați specializați în dreptul muncii, doctor în științe juridice, autor și co-autor a numeroase studii de specialitate, inclusiv ediții revizuite ale Codului Muncii, am dezvoltat acest workshop practic, pentru specialiștii care lucrează în domeniul resurselor umane, managerii care gestionează echipe și antreprenorii care poate nu au asistență specializată atunci cand experimentează procese de reorganizare internă.

În 3 ore, îți dezvăluim din toată experiența noastră practică, obținută în zeci de ani de studiu și activitate profesională, cu privire la procesele de reorganizare internă - fie că vorbim de concediere individuală sau colectivă, despre cum să evităm asemenea procese sau ne inspirăm unii de la alții printr-o valoroasă sesiune de Q&A, pentru a răspunde concret provocărilor pe care le ai. 

Ce te așteaptă în cadrul workshop-ului practic de 3 ore? 

Vei afla CARE sunt actele care se întocmesc într-un proces de reorganizare internă. Vei știi CE trebuie să faci în discuțiile cu Reprezentanții Salariaților sau Sindicatul
Vei știi CUM să stabilești corect criteriile de departajare între salariații afectați de un proces de reorganizare internă
Vei aprofunda diferențele dintre Concedierea Individuală și Concedierea Colectivă. Vei afla CUM sa eviți litigiile de muncă cu salariații.
Vei avea acces la 10 Bonusuri în format Word - care să te ajute la modul concret în documentarea necesară unui asemenea proces de reorganizare 

De ce să te înregistrezi la

Workshop-ul practic

despre

Reorganizări

 Interne?

Domeniile care implică lucrul cu oamenii sunt considerate printre cele mai complicate. Nu în zadar în HR ajung să muncească cei mai curajoși și ambițioși :) De ce HR-ul e un domeniu complicat?

 • Pentru că lucrezi cu oamenii, iar oamenii sunt imprevizibili.
 • Pentru că se întâmplă situații imprevizibile și conflicte de tot felul: personale, profesionale, ciocniri de opinii și interese, și multe altele.
 • Pentru că și viața e imprevizibilă, nu-i așa?

Toate aceste lucruri trebuie să le rezolve sau chiar să le anticipeze Specialistul HR. Si dacă tu, Specialistul HR, nu ești sigur pe tine, nu știi exact ce presupune un asemenea proces, cum vei face față provocărilor din ce în ce mai mari pe care le ai? Mai ales acum, când din ce în ce mai mulți vorbesc despre o criză economică accentuată de pandemia generată de Covid-19?

Suntem alături de tine să te ghidăm, să îți împărtășim din experiența noastră practică din zeci de situații similare, astfel încât sa fii pregătit atunci când va trebui să coordonezi procese complexe de reorganizare internă.

Înscrie-te Acum

Ce vei obține după ce parcurgi Workshop-ul practic de 3 ore?

 • Vei afla care sunt diferențele dintre concedierea individuală și cea colectivă
 • Vei știi care sunt criteriile de departajare între salariații afectați de un proces de reorganizare internă
 • Vei afla dacă este necesar sau nu să oferi posturi vacante celor afectați de concediere
 • Vei avea acces la formularistica necesară unui proces de reorganizare internă. Mai precis, la 10 documente practice care trebuie completate doar cu antetul organizației la care lucrezi și cu datele specifice procesului prin care treci 
 • Vei primi răspuns la toate întrebările care te frămantă în legătură cu un proces atât de complex precum cel al reorganizărilor interne
 • Vei afla informații din culise despre procese pierdute de angajatori dar și de procese în instanță câștigate - ce face diferența între eșecul și succesul implementării unui asemenea proces in cadrul organizației.
Înscrie-te Acum

Cum se va desfășura Workshop-ul, concret

O sesiune LIVE, pe Zoom, cu o durată de 3 ore. 

În prima parte a workshop-ului îți vom prezenta toate detaliile legate de procesele de reorganizare internă, fie că vorbim despre concediere individuală sau concediere colectivă.

În partea a doua, vom facilita o sesiune de întrebări și răspunsuri astfel încat fiecare dintre participanți să afle răspunsul la o speță specifică cu care se confruntă. 

Participanții la program vor avea acces la un grup închis de Facebook, dedicat exclusiv acestora, unde va fi postată înregistrarea cursului pentru a avea acces pe viață la informațiile discutate.

Vei primi acces la 10 BONUSURI:

 • Model de referat intern necesar aprobării unui proces de reorganizare internă

 • Model de decizie de aprobare a proiectului de reorganizare internă

 • Notificare Reprezentanții Salariaților / Sindicat 

 • Model notificare inițială a deciziei de concediere colectivă transmisă autorităților 

 • Model notificare a deciziei de concediere colectivă transmisă autorităților 

 • Model preaviz pentru concedierea individuală 

 • Model preaviz pentru concedierea colectivă

 • Model decizie de concediere individuală

 • Model decizie concediere colectivă

 • Acord de încetare a contractului individual de muncă

Investiția în Workshop-ul practic despre reorganizări interne - cu tot cu BONUSURI -  este de doar 299 RON. 

Înscrie-te Acum

Pentru cine este acest Workshop Practic?

 

Pentru SPECIALIȘTI HR

 

Pentru MANAGERI

 

Pentru ANTREPRENORI

Cine sunt Trainerii tăi în acest Workshop Practic? 

Sunt Gabriela Constantinescu și lucrez în domeniul resurselor umane de peste 23 de ani. Toți acești ani au însemnat pentru mine pionierat, învățare și o permanentă schimbare. De la CV-uri trimise prin fax și anunțuri de angajare pe care le trimiteam spre tipar la ziare - la inteligență artificială și roboți. A fost un drum lung și frumos. Și încă este :)

Am lucrat în companii din consultanță, retail, industria farmaceutică și cea bancară. Am experimentat ce înseamnă să lucrezi în start-up-uri cu câțiva oameni, dar și în companii cu planuri ambițioase de extindere, care au însemnat gestionarea pe termen lung a unor procese complexe de recrutare, onboarding, training și evaluare pentru sute de persoane, de la entry-level la poziții de management. Așa cum am experimentat perioade de creștere și de dezvoltare ale afacerilor, am experimentat și perioadele de transformare care au condus la implementarea a numeroase proiecte complexe de reorganizare internă - de la închideri de  puncte de lucru, relocări de personal, la transformarea de roluri - unele dintre aceste procese au presupus atât concedieri individuale cât și colective, negocieri cu reprezentanții salariaților sau cu Sindicatul. 


Astăzi, sunt Trainer, Mindset Coach & HR Mentor. Dezvolt o serie de programe de dezvoltare de abilități - fie că sunt programe de mentorat sau cursuri specifice cum este si cel de față, toate bazate pe experiența mea practică din ultimii 23 de ani.

Sunt Dragoș Brezeanu, am lucrat la începutul carierei 5 ani în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, iar de 20 de ani sunt avocat specializat în dreptul muncii. Sunt doctor în drept cu mai multe cărți și articole de specialitate publicate în toți acești ani de activitate. 

Am acordat și acord consultanță juridică în domeniul dreptului muncii și reprezentare în litigii de muncă pentru companii multinaționale cu număr mare de salariați din domeniul pieței de capital, bănci, asigurări și leasing, industrie alimentară, materiale de construcții, consultanţă imobiliară, construcţii civile și industriale, utilităţi, telecomunicaţii şi IT, energie, petrol și gaze, domeniul auto, industrie farmaceutică, comerț.

De asemenea, acord consultanță juridică și reprezentare pentru organizații sindicale și patronale precum și  individual pentru salariați din diverse domenii de activitate.  

Gabriela Constantinescu Dragos Brezeanu Reorganizari interne

Te invităm să afli noțiuni practice despre tot ce ține de procesele de reorganizare internă

 

Am lucrat împreună cu Dragoș la dezvoltarea acestui workshop în ultima perioadă dar acum ne dăm seama că punem la dispoziția ta peste 45 de ani de expertiză cumulată în resurse umane și dreptul muncii - și nu oricum, ci mai ales bazându-ne pe practica noastră din aceste domenii.

Cu doar 299 RON, ai:

 • Acces la o sesiune LIVE de 3 ore, pe Zoom
 • O sesiune de Q&A în care poți afla imediat răspunsul la ce te frământă legat de acest subiect complex al reorganizărilor interne
 • 10 bonusuri în format Word - nu mai trebuie decât să treci antetul firmei la care lucrezi și detaliile specifice proiectului de reorganizare
 • Acces pe viață la înregistrarea sesiunii respective și la materialele puse la dispoziție
 • Networking de calitate cu alți profesioniști din HR, Manageri sau Antreprenori care trec prin procese similare de reorganizare internă
 • Te poți consulta și ulterior cu noi pe orice speță cu care te confrunți legată de procesele de reorganizare internă

Înscrie-te acum la Workshop-ul Practic de Reorganizare Internă

Ai 3 ore de discuții aplicate, informații practice și 10 Bonusuri