SERVICII CONSULTANȚĂ

Trei pachete disponibile pentru companii cu beneficii imediate - îmbunătățire productivitate, peste 90% experiență practică 

+30 days mentoring challenge

VIBE + BASIC

Acces pentru maxim 10 participanți / lună la programul +30 days mentoring challenge

Revizuire proceduri și politici de HR (max 8 hr / lună) 

3 sesiuni de coaching individual / lună

 

VIBE ++ PRO

Acces pentru maxim 13 participanți / lună la programul + 30 days mentoring challenge

5 sesiuni de coaching individual / lună

2 pozitii de entry level recrutate / lună

VIBE +++ EXPERT

Acces pentru maxim 15 participanți / lună la programul + 30 days mentoring challenge

Revizuire reorganizări interne [max 10 hr / lună]

Discuții cu salariații afectati (max 10 / lună)

 

Asistăm cu toții la o schimbare radicală a modului în care organizațiile își desfășoară activitatea. În care oamenii își desfășoară activitatea. Situația actuală dată de pandemia covid-19 a accelerat foarte rapid aceste schimbări la nivelul societății globale, cu un impact major asupra organizațiilor, a digitalizării rapide, a acomodării și integrării oamenilor ținând cont de aceste provocări.

Liderii organizațiilor pot fi sub presiunea tot mai mare a reducerii costurilor, a reinventării modelelor de afaceri și, nu în ultimul rând cu presiunea din ce în ce mai mare a birocrației și a reglementărilor legislative.


Organizațiile au o presiune din ce în ce mai mare în a găsi alternative la crearea unor experiențe de lucru pentru angajații lor, din ce în ce mai creative și inovative, de a crea un mediu de lucru agil în care oamenii să se implice. Tehnologia digitală impacteaza atât organizațiile cât și oamenii în a fi transferate abiltăți precum creativitatea, rezolvarea problemelor, înțelegerea rapidă a acestor transformări care sunt din ce în ce mai impredictibile și cu schimbări din ce în ce mai rapide.


Fiecare organizație este unică, diferită, are definit un set de valori, o cultură unică, capabilități și stiluri de management diverse. La Mind Vibe Community, noi susținem organizațiile în procesul complex de transformare al acestora și al oamenilor, prin customizarea soluțiilor necesare pentru atingerea obiectivelor strategice.