CINE SUNT EU ȘI CE SPUN CEI CARE AU LUCRAT CU MINE?

După 207.900.000 de secunde de experiență în domeniul fascinant al resurselor umane, am descoperit cine sunt eu și ce doresc să las în urma mea

 

CE AM ÎNVĂȚAT ÎN ULTIMII 23 DE ANI?

 

M-am dezvoltat alături de nume mari din industria bancară din România și nu numai. Alături de persoane care au avut deschiderea de a oferi, de a arăta mereu și alte perspective de a face lucrurile. Și, mai ales, de a încuraja.

De la mentorii pe care i-am avut, care m-au îndrumat de fiecare dată să mă transform în persoana de astăzi –  am învățat să ofer mai mult decât să obțin,  să îi fac pe cei din jurul meu să îsi descopere adevăratul potential, să îsi înfrunte fricile și să îsi recapete încrederea în ei.

Mii de ore de căutare și descoperire de talente în vederea angajării, de discuții de îmbunătățire a climatului organizațional, de proiecte creative pentru oamenii cu care am lucrat, de formare și dezvoltare – toate acestea au contribuit la metamorfoza mea, în persoana care sunt astăzi. Toate acestea m-au diferențiat și m-au poziționat în prezent în zona în care îi încurajez pe oamenii din viața mea să aibă încredere în ei și în ce își propun să realizeze.

CARE AU FOST PROVOCARILE MELE?

Am experimentat ce înseamnă să lucrezi în start-up-uri cu câțiva oameni dar și în companii cu planuri ambițioase de extindere care au însemnat gestionarea pe termen lung a unor procese complexe de recrutare și onboarding. Cu angajări în medie a câte 100 de persoane pe lună, cu inaugurări în medie a câte 10 puncte de lucru noi lunar, cu gestionarea unor programe complexe de training pentru sute de persoane, de la entry-level la poziții de management. 

Am implementat platforme interne prin care am contribuit la menținerea unui nivel de engagement și de dezvoltare de comunități interne.

Am creionat și implementat proiecte de suflet, care au dus atât la dezvoltarea mea cât și a celor care au participat la acestea – programe de mentorat, de punere în practică a valorilor organizației, de voluntariat, care ne-au unit și ne-au făcut mândri de echipele din care făceam parte.

 

 

DE CE FAC CEEA CE FAC?

 

Acum, după 207.900.000 de secunde de experiență în resurse umane, am realizat cel mai important lucru pe care simt nevoia să îl împărtășesc, și anume: nu contează ce ai făcut, ce experiență ai, ci contează cum ai făcut, ce ai lăsat în urma ta și de ce ai făcut aceste lucruri.

În momentul în care răspunzi la această întrebare: „De ce faci ceea ce faci?”, atunci realizezi că experiența acumulată nu mai este atât de importantă. Atunci realizezi că o poți lua de la capăt în orice moment, că ești pregătit și motivat să duci mai departe vibrația acestui „de ce?”. Iar eu sunt acum în acest punct, la începutul a ceea ce urmează să fac, când am descoperit „de ce”-ul meu și sunt mai hotărâtă ca oricând să o iau pe acest drum. 

Valorile principale după care mă ghidez în viață sunt: corectitudinea, credibilitatea, curajul, integritatea, generozitatea, etica și entuziasmul. Acum, este rândul meu să încurajez si să transmit mai departe.

 

APARIȚII MEDIA

REVISTA BURSA REVISTA CARIERE PORTAL HR PEOPLE ENGAGEMENT SPEAKINGS 2 SPEAKINGS 2 SPEAKINGS 2 HR MANAGER BANK NEWS ZIARUL FINANCIAR iQADS REVISTA CARIERE CAPITAL 2 VALUE TALKS FORBES TVR CLUJ BIZILIVE TV