+30 Days Mentoring Challenge cu Gabriela Constantinescu

Înscrie-te la Programul de Mentorat unic în România, LIVE. 
Preț 720 RON cu 10 BONUSURI incluse

Înscrie-te Acum
 

Ce înseamnă Mentoring Challenge și de ce +30 Days?

Unii oameni au nevoie de ani de zile ca să-și realizeze obiectivele, alții - de mult mai puțin. Dar un lucru este cert - ca să reușești ce-ți propui, ideal este să ai un Mentor alături de tine. Care să te susțină, să-ți spună din greșelile făcute, să te inspire. Steve Jobs, Barack Obama, Oprah Winfrey, Nelson Mandela, Richard Branson, Bill Gates - sunt doar câțiva dintre cei care au avut relații de mentorat care i-au ajutat să se transforme de-a lungul vieții.

La rândul meu, am avut mentori care m-au ghidat, m-au inspirat și m-au transformat în persoana care sunt astăzi.

+30 de zile este perioada optimă în care te vei transforma în profesionistul sau managerul care te visai mereu.
Din 1996 și până în 2020, am trecut prin toate perioadele de dezvoltare ale domeniului de resurse umane. Am contribuit la dezvoltarea a zeci de specialiști care au ajuns în Top Managementul multinaționalelor mari și influente din România. Astăzi am +30 de zile la dispoziție să-ți spun TOT ce știu despre cum poti ajunge și tu acolo unde iți dorești.

E foarte greu să lucrezi cu oamenii, e adevărat. Sunt multe aspecte pe care trebuie să le iei în calcul. Însă, dacă lucrezi cu oamenii, dacă simți că poți, vrei și reușești să motivezi alți oameni, dacă vrei să-i ajuți să se dezvolte și tu să te dezvolți alături de ei, acest program de mentorat este pentru tine.

Ce te așteaptă în cadrul +30 Days Mentoring Challenge

 

6 Module în format diferit timp de maxim 5 săptămâni

6 sesiuni de Mentorat LIVE prin ZOOM cu durata de 2 ore

Minim 3 A-HA!-uri pe care le vei avea și îți vor schimba perspectiva

Resurse valoroase în grupul închis de Facebook cu toți participanții

O ședință individuală de Coaching, în care vom discuta obiectivul tău

10 Bonusuri PDF și Excel: Checklist-uri și Planuri concrete de aplicat

De ce să te înregistrezi la Programul Transformațional?

Domeniile care implică lucrul cu oamenii sunt considerate printre cele mai complicate. De ce?

 • Pentru că lucrezi cu oamenii, iar oamenii sunt imprevizibili.
 • Pentru că se întâmplă situații imprevizibile și conflicte de tot felul: personale, profesionale, ciocniri de opinii și interese, și multe altele.
 • Pentru că și viața e imprevizibilă, nu-i așa?

Toate aceste lucruri trebuie să le rezolvi sau chiar să le anticipezi. Și dacă tu nu ești sigur pe tine, nu știi să-ți stabilești un obiectiv și să mergi spre el, cum vei reuși să-i motivezi pe alții? Atât în viață, cât și în profesie, nu e suficient să ai un obiectiv, trebuie să întreprinzi și niște acțiuni pentru realizarea lui.

Asta vom face în aceste +30 zile de Mentorat. Vom identifica etapa personală și profesională la care te afli, cum să te automotivezi și unde găsești motivația, cum găsești cei mai buni candidați la angajare, cum îi motivezi și te asiguri că se integrează cu succes, ce tehnici și instrumente sunt necesare pentru a-ți face meseria cât mai bine și cum îți construiești Brandul Personal ca profesionist pentru ca imaginea ta să vorbească pentru tine.

Știi cum s-a schimbat HR-ul din România din anii ‘90 și până azi? Prin ce se deosebesc angajații din diferite generații? Cum instrumentele de inteligență artificială ne ajută să selectăm cei mai buni candidați? Și despre asta vom vorbi în cadrul Programului de Mentorat.

Înscrie-te Acum

Ce vei obține după ce parcurgi +30 Days Mentoring Challenge?

 • Vei afla 3 provocări care te vor face să înțelegi de ce MERIȚI să ai traseul profesional pe care ți-l dorești.
 • Vei stabili obiective specifice, realizabile, care te vor ajuta să îți îndeplinești visul. Un plan concret de dezvoltare pentru următorii 3 ani care te va ajuta să-ți dezvolți cariera dorită.
 • Vei primi un plan de comunicare pe care să construiești în continuare imaginea ta, pentru că vei înțelege importanța brandului personal ca profesionist, indiferent în ce domeniu iți desfasori activitatea.
 • Vei afla cel puțin 3 idei valoroase despre cum ai putea să abordezi un candidat în procesul de recrutare. Cum să evaluezi comportamentul candidaților cu care interacționezi. Cum să iti atragi oamenii de care ai nevoie in echipa ta.
 • Vei afla care sunt stilurile tale de comunicare și cum vei putea interacționa mai bine cu cei din jurul tău: colegi, partenerii de business, manageri – cu scopul de a te face auzit, remarcat și apreciat.
 • Vei descoperi cât de simplu este pentru tine ca Manager să crești nivelul de engagement al colegilor tăi. Pentru a reduce fluctuația de personal din echipa ta. Pentru a-ți atinge țintele tale ca Manager. Pentru ca reputația ta să nu mai aibă de suferit.
 • Vei afla cel puțin 10 idei valoroase despre cum să-ți regăsești echilibrul personal - profesional și să rămâi motivat în pandemie, chiar dacă tu și colegii tăi lucrați de acasă. Și cum să îți motivezi oamenii din echipa ta, chiar dacă lucrați dintr-o dată remote.
 • Vei afla cum să gestionezi schimbarea – mai ales atunci când vine brusc peste tine.
 • Vei pleca cu un plan de acțiune concret pe care să-l pui în practică în următoarele 6 luni pentru a obține ce îți dorești.

Cum se va desfășura programul de Mentorat, concret

Sunt 6 sesiuni LIVE, pe Zoom, cu o durată de 2 ore fiecare.

În fiecare zi, pe grupul închis de Facebook, dedicat exclusiv participanților la acest program, vei primi din partea mea informații valoroase despre tehnici și tactici de lucru, insight-uri privind procesele de organizare internă, încurajări și sfaturi care să te ghideze în procesul tău de transformare în Leaderul pe care să și-l dorească orice companie.

Vei primi acces la 10 BONUSURI:

 • PDF Bonus: Listă cu 10 întrebări care îți vor arăta DE CE faci ceea ce faci

 • PDF Bonus: Checklist din 30 întrebări de evaluare a comportamentului potențialului candidat

 • PDF Bonus: Mock-up cu Stilurile de Comunicare (DISC) care te va ajuta să te evaluezi atât pe tine cât și pe cei cu care interacționezi

 • Excel Bonus: Plan de Dezvoltare Continuu care să te ajute să-ți urmezi traseul profesional visat

 • Excel Bonus: Plan de Comunicare care te va ajuta în construirea Brandului tău Personal in social media

 • PDF Bonus: 2 rapoarte cu trenduri internaționale în resurse umane - te vor ajuta să îti ghidezi echipa si să fii la curent cu ce se întamplă in lume

 • PDF Bonus: Plan de acțiune pentru 6 luni

 • O ședință individuală de Coaching pentru definirea obiectivului tău sau de consiliere în carieră

 • O ședință de Mindfulness care te va scoate de pe pilotul automat și te va reconecta la EU-l tău interior

 • Acces la 2 teste - unul pentru identificarea valorilor personale și altul pentru a vedea dacă te încadrezi în cei 70% din populatia adultă care suferă de sindromul impostorului

Prețul Programului de Mentorat cu tot cu BONUSURI este de doar 720 RON.

Înscrie-te Acum

Pentru cine este acest Program de Mentorat?

Oameni pasionați de HR

Manageri în Devenire

Leaderi în Transformare

Iată structura completă a programului de Mentorat

Modulul 1: DE CE?
Cine sunt EU? CE iubesc să fac? DE CE fac ceea ce fac? Cum îmi fac vocea auzită în fața colegilor, managerilor, clienților mei? Vom discuta despre abilitățile de vorbit în public și de ce este esențial în 2021 să fii expert în a vorbi în public. Sunt doar câteva din întrebările la care vei găsi răspuns.

Modulul 2. Care este drumul tău?
Vom identifica nivelul tău de cunoaștere pentru a-ți livra o metodologie, bază sănătoasă de la care să-ți pornești sau continui drumul: obiective, valori personale, plan de dezvoltare. Vei mai afla și cum să combați sindromul impostorului - dacă te afli printre cei 70% din populația adultă care suferă de acest sindrom.

Modulul 3. Tips & Tricks de Recrutare și Brand Personal
De ce este important să-ți crești Brandul Personal și cum te ajută asta în procesul de recrutare. Atât pentru tine, ca potențial candidat în căutarea unui loc de muncă cât și pentru rolul tău de Manager de echipă. Vom discuta care sunt Canalele de Recrutare, tehnicile prin care atragi cel mai bun candidat și impactul greșelilor în recrutare.

Modulul 4: Tips & Tricks de Engagement și Comunicare Internă
Ce motivează și demotivează angajații? De ce unii oameni lucrează în aceeași companie 30 de ani, iar alții la fiecare 2-3 ani își schimbă locul de muncă? Vom descoperi Stilurile de Comunicare și preferințele de comportament și vom discuta specificul Comunicării Interne. Vom afla cel puțin 3 idei valoroase pentru a contribui la menținerea și dezvoltarea engagementului în echipa din care faci parte.

Modulul 5: Tips & Tricks Echilibru Personal - Profesional
De ce este atât de important să iți (re)găsești echilibrul interior? Vei afla asta în cadrul acestui modul, când vom explora împreună studii de la Harvard Business School pe această temă. Vei învăța cum să înclini balanța în interesul TĂU. Ca sa poti spune mai departe oamenilor din echipa ta. 

Modulul 6: Schimbarea? Nimic mai simplu!
Vom descoperi de ce este important să anticipăm schimbarea - atât la nivel de organizație cât și ca individ și cum ne putem reinventa înainte ca o schimbare bruscă să vină peste noi. Vom discuta cum soluționează conflictele și care este rolul Managerului în tot acest proces. 

Cine este Mentorul tău în această provocare

Sunt Gabriela Constantinescu și lucrez în domeniul resurselor umane de peste 23 de ani. Toți acești ani au însemnat pentru mine pionierat, învățare și o permanentă schimbare. De la CV-uri trimise prin fax și anunțuri de angajare pe care le trimiteam spre tipar la ziare - la inteligență artificială și roboți. A fost un drum lung și frumos. Și încă este :)

Am lucrat în companii din consultanță, retail, industria farmaceutică și cea bancară. Am experimentat ce înseamnă să lucrezi în start-up-uri cu câțiva oameni, dar și în companii cu planuri ambițioase de extindere, care au însemnat gestionarea pe termen lung a unor procese complexe de recrutare, onboarding, training și evaluare pentru sute de persoane, de la entry-level la poziții de management.


Am fost mentor în programe interne de dezvoltare a abilităților de leadership, am însoțit oameni în călătoria lor de dezvoltare și i-am privit cu mândrie cum au evoluat, cum s-au transformat în variantele lor cele mai bune.

Am descoperit recent o pasiune de a scrie despre visuri care se pot realiza, despre dezvoltare personală, despre evoluții și tendințe în domeniul resurselor umane. Am demarat recent construcția Mind Vibe Community - o comunitate alcătuită din oameni pasionați de resurse umane și dezvoltare personală. Astăzi, sunt Trainer, Mindset Coach & Mentor.

„Oamenii învață învățând pe alții.” Așa spunea Seneca. Așa mi-o spun și eu astăzi. Vreau să fiu Mentorul tău și să învăț la rândul meu de la tine.

Iată ce spun oamenii cu care am lucrat

Ai 9 testimoniale mai jos, click pe butonul Play și ascultă:

 

Te invit să te (re)descoperi pe tine și noțiuni de Leadership în această Provocare de Mentorat

Am lucrat la dezvoltarea acestui program în ultimele luni, dar acum îmi dau seama că sunt peste 23 de ani de expertiză în HR, puși la dispoziția TA. Cu doar 720 RON, ai:

 • 6 Module în format diferit timp de maxim 5 săptămâni
 • 6 sesiuni de Mentorat LIVE prin ZOOM cu o durată de 2 ore fiecare
 • Resurse valoroase în grupul închis de Facebook cu toți participanții
 • O ședință individuală de Coaching, în care vom discuta obiectivul tău
 • O sesiune de Mindfulness de reconectare la EU-l tău
 • 10 bonusuri PDF și Excel: Checklist-uri și Planuri concrete de aplicat
 • Acces pe viață la înregistrările sesiunilor de mentorat

Înscrie-te acum la Programul de Mentorat

Ai 6 module, 12 ore de Sesiuni și 10 Bonusuri